close X

Giveaway available now !! Contact me for free jersey

Blogs

Det så vi et bevis på da de lå under 1-3 mot FC Barcelona. Da ble de løftet frem av fansen.Vincent Aboubakar mottok ballen inne i Benficas sekstenmeter.På overtid i første omgang økte Thomas Müller ledelsen til 2-0 etter et flott FC Barcelona drakter - angrep. Til slutt ble resultatet hele 7-0.Denne høsten har foreløpig gitt lite spilletid for nordmannen: Bare én gang har han figurert på backen i hjemlig serie.FC Barcelona er et lag som blir inspirert av støtten de får, billige fotballdrakter mener Ferguson.Spissen snedte ballen videre til Cenk Tosun.FC Barcelona rulle..
Det har alltid vært veldig vanskelig å spille på Anfield.Likevel førte det ikke til flere mål, enn Cervis ledermål i kampens første omgang.Drøyt halve første omgang var spilt da Robert Lewandowski ble dratt i bakken etter en Bayern-corner, FC Barcelona drakter 2016 og dommer Anthony Taylor pekte på straffemerket.Superstjernene innfridde forventningene så til de grader, Kjøp billige fotballdrakter og tok ledelsen allerede etter tre minutter.Neste sommer reiser han hjem til Norge.Fansen skaper en utrolig atmosfære og setter stort press på motstanderen og dommerne. Etter 70 minutter had..
Det er mulig at jeg får det litt travelt. Det er noen dyktige spillere vi skal møte, som selvfølgelig er på et litt høyere nivå enn det vi møter til daglig.FC Barcelona Kjøp billige fotballdrakter 2016/17, Rangers, Aston Villa og Wigan skal alle være interessert i å signere Barnsley-kaptein Conor Hourihane, melder Irish Sun.Han har virkelig fått fansen på sin side.Dermed glapp en viktig seier for Benfica i kampen om avansement fra gruppespillet i Champions League.Han peker på dommeren og sier at det ikke er mål fordi det er en annen ball på banen.Det gjelder å være fokusert og konsentrert..
Scoret ett, men bommet på en rekke gigantsjanser da FC Barcelona fikk med seg ett poeng hjem til London.Ståle Solbakkens FC Barcelona får sin største utfordring i gruppespillet i mesterligaen allerede i første kamp.Ikke fryktelig stor aktivitet på ryktebørsen så kort tid etter et overgangsvindu, men noe er det alltid.Den tidligere FC Barcelona Kjøp billige fotballdrakter 2016-manageren mener Jurgen Klopps taktikk gjorde at Liverpool tapte finalen i Europaligaen.De portugisiske og tyrkiske mesterne møttes til dyst i Lisboa.Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani tegnet seg på scoring..
Vi hadde noen tøffe runder der jeg irriterte meg litt over at frustrasjonen holdt på å ta overhånd.Han husker jeg veldig godt, også fra tiden min i Bayern München Kjøp billige fotballdrakter 2016.Avtalen er at vi skal være klare til Tyskland-kampen søndag, sier landslagssjefen.Jeg tenker ikke så mye på at jeg er norsk. Da bestemte han seg helt for å bli best mulig, og etter det gikk alt én vei, forteller Wibe-Lund til NRK.NRK er i gang med å stille nok et spørsmål idet Schweinsteiger avbryter.Henriksen har vært koblet til Premier Leauge-klubben Hull de siste dagene, etter at en overgang t..
32-åringen vet imidlertid fint lite om hva Mesut Özil og co. kan vente seg i den norske hovedstaden.Henriksen skulle egentlig ha møtt pressen i Sandvika i dag, men den 24 år gamle AZ Alkmaar-spilleren glimret med sitt fravær.De tror selv at det blir en veldig lett kamp.I dag ledet Åge Hareide sin første trening før VM-kvalifiseringskampen mot Armenia søndag.Det handler om hardt arbeid over tid. Det har vært fine perioder, i for eksempel Manchester United, og tyngre perioder da jeg lærte mye av daværende (Fredrikstad)-trener Håkon Wibe-Lund.Hva er ditt beste og verste minne fra det norske lands..
Etter en forholdsvis tam førsteomgang tok Sogndal ledelsen etter hvilen hjemme på eget gress. Andersen fikk lagt et godt innlegg inn i RBKs boks, der dukket Runar Espejord opp og stanget inn reduseringen til gjestene.David Silva gjorde et nydelig forarbeid, utfordret West Ham-forsvaret Kjøp billige fotballdrakter og slapp ballen mellom stopper og back på en Nolito på løp.Eikrem var ikke en av Per-Mathias Høgmos utvalgte da den norske landslagssjefen tok ut troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland. Martin Ramsland var mannen som fikk æren av å sendte vertene i føringen, etter en go..
Utvalgte rykter søndag 28. august:Manchester City-derbyet kan ryke for Sergio Aguero etter albue mot Winston Reid.Det kjennes veldig godt å komme tilbake etter at Arnold (Origi) var uheldig og slipper ballen forbi seg istedenfor å fange den.Likevel beholder Odd sin andreplass på tabellen, på tross av kun én seier på sine nå sju siste kamper. Det skal gå 17 minutter før kveldens første jubelbrus kom på Lerkendal,Manchester City best i de avgjørende situasjonene, men mister tabelltoppen, oppsummerer La Liga-ekspert Petter Veland på Twitter.Nederlandske Algemeen Dagblad hevder Markus Henriksen er..
Eitt til Adam Larsen Kwarasey for å hale ut tida, eitt til Giannis Gianniotas for feiringa av 1–0 scoringa og dei fire siste for usportslege situasjonar.Jeg er sinnsykt skuffet. Vi skulle tatt med oss et bedre resultat fra hjemmekampen, men slik ble det ikke.Det var overraskande kor fiendtlege dei var på benken.Etter 18 minutter var det tabbefest bakover hos Lillestrøm.Det er den største skuffelsen i min karriere, sier RBK-kaptein Mike Jensen til NRK etter kampen.Vi er ikkje vane med det frå Norge.Først snappet Christian Gytkjær en håpløs pasning fra Marius Lundemo, og dansken satte fart mot m..
Nå melder BBC at Arsenal trolig kommer til å betale nærmere 35 millioner pund for Mustafi.Men forhandlingene kom i land torsdag.Per Mertesacker er ute i flere måneder med skade, mens Laurent Koscielny ennå ikke er tilbake etter EM.Skulle det stemme, vil Arsenal ha bruke nesten 100 millioner pund på spillere denne sommeren.Og det var ikke de eneste forhandlingene som gikk i boks for The Gunners.Mot Manchester City startet Gabriel og Rob Holding som midtstoppere, men på overtid måtte Gabriel ut på båre med skade.Fra før av har de hentet Granit Xhaka, Takuma Asano, Kelechi Nwakali og Rob Holding...
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)